Avalanche Agency

Mautic

Open-source Marketing Automation

Introduction

3% van je leads zijn klaar om te kopen. Wil jij ook de gecombineerde 97% bezoekers van digitale kanalen converteren tot klanten?

Dan is Mautic is de ideale aanvulling op je Google advertenties en social media marketing door via lead nurturing je prospect op te warmen tot een actieve klant en campagne-gestuurde en gepersonaliseerde e-mailings, transactionele emails en Whatsapp berichten te verzenden.

About

Centraal platform voor Marketing

Met Mautic heb je 1 geconsolideerde oplossing waarbinnen je verrijkte klantengegevens staan.

Data
Tools
Contacten

Nuttige Inzichten over je bezoekers

Mautic analyseert en toont via AI en bezoekersanalyse nieuwe inzichten over je website bezoekers zoals de frequentie van bezoek, welke top pagina’s op basis van interessegebied, geografische en demografische data en recurrentie van bezoek.

Met deze inzichten maak je gerichte campagnes voor elk bezoekerssegment.

Mailing platform

Moderne marketing emails maken

De nieuwste GrapeJS editor vormt een nieuwe standaard in het opmaken van je nieuwsbrieven. Via de WYSIWYG editor zie je in real-time wat je aanpast, 100% zoals de nieuwsbrief eruit zal zien.

Deze nieuwe editor laat toe om emails op te maken met dynamische gegevens van de contacten en data vanuit de segmenten waartoe contacten behoren.

Deze gepersonaliseerde emails malken je relevant bij je contacten en verhogen de interactie tot wel 600%.

Contacten

GDPR proof op Belgische hosting

Het Mautic open-source marketing platform installeren wij op hyperbeveiligde servers in klasse A datacenters verspreid in België. 

De snelle connectiviteit en veilige opslag van data binnen de landsgrenzen zorgt voor een vlotte gebruikerservaring en garandeert GDPR veilige dataverwerking. Bovendien ben je ten volle eigenaar van je eigen data die exclusief van jou is.

Een sterk partnership

Op zoek naar een partner om jouw online marketing te versterken?

Plan hieronder meteen een vrijblijvende call in om jouw vragen door ons te laten beantwoorden.
Samen met jou kijken we graag hoe Mautic in jouw omgeving kan ingezet worden.